У Тернопільській ОДА зміни

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна призначив нового керівника апарату ОДА.
Ним став Віталій Сікіринський.

Раніше ця посада суміщалася з посадою одного із заступників голови обласної адміністрації.

Однак, як ми повідомляли, нещодавно Степан Барна прийняв рішення розділити її на дві окремі.

Відтак, Ігор Вонс, який донедавна був заступником голови – керівником апарату ОДА, тепер став «чистим» заступником очільника обласної державної адміністрації.

Відомо, що Віталій Сікіринський не нова людина в Тернопільській ОДА. З 2016 року очолював управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу. А донедавна працював у апараті Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

До компетенції керівника апарату облдержадміністрації належить вирішення питань організаційного, правового, інформаційно-комп’ютерного, матеріально-технічного та кадрового забезпечення діяльності облдержадміністрації, впровадження електронного документообігу. Також він координує питання державної служби, організації роботи апарату, взаємодії з райдержадміністраціями і органами місцевого самоврядування та їх посадовими особами, формування структури і граничної чисельності облдержадміністрації та її структурних підрозділів, використання коштів на утримання апарату облдержадміністрації, забезпечення взаємодії з Адміністрацією Президента України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України, обласною радою.

Джерело.