На Тернопільщині в лікарні відмовили в допомозі 6-річному хлопчику

Про це розповів Юра Яловський у спільноті «Типовий Кременець» у мережі “Facebook”.

“Вчора о 00.год 30 хв. привіз свою дитину 6-ти років у приймальне відділення Кременецької лікарні із сильною носовою кровотечею,яку не міг зупинити вдома.Щоб потрапити у відділення ледь відкрив вхідні двері, які були підперті 2-ма кріслами. Зайшов в середину,вийшли заспані медсестра Голдаєвич з санітаркою,запитали що я хочу?! Розповів ситуацію, дитина вся в крові,нащо мені,знаючи що я сам лікар і в свій час працював у приймальному з тими ж людьми,медсестра відповіла,що ніяких ліка рів нам викликати не буде і відіслала нас (в такому стані) в дитячий відділ,мовляв хай вони розбираються! А черговий лікар приймального взагалі не вийшов до нас!

Спасибі черговій лікарці дитячого відділення,яка одразу прийняла всі необхідні міри, одразу звязалася із черговим лором і нам надали кваліфіковану допомогу.

Тоді в мене запитання – якщо таке ставлення до мене як лікаря,то яке ж тоді ставлення, вибачте, до простих людей?! Я що приїхав до когось додому?! Чи якщо я лікар,то в мене вдома має бути власна аптека і лабораторія і всі необхідні засоби?!

Ніколи не думав,що таке скажу,але таким людям потрібно працювати не в медицині,а десь в іншому місці…!”, – йдеться у дописі.

Джерело.