В Тернополі відкривається новий телеканал

У Тернополі шукають як «обличчя» телеканалу, так і героїв програм та реаліті-шоу, унікальні умови співпраці пропонують також і представникам бізнесу.

«Тернопіль-1» – це не лише робота чи виняткова можливість отримати професійний досвід. Це можливість увійти в історію міста як творець телебачення абсолютно нового формату. Тож, якщо ви мріяли працювати на ТВ, але досі такої нагоди не випадало, вважайте, що зараз «зорі склалися» саме так, як вам треба. Як слідує, з анкет, розміщеної на сайті телеканалу, на роботу запрошують ведучих, режисерів, редакторів, журналістів, операторів, графічних дизайнерів, адміністраторів та інших спеціалістів.

Більш того, на вулицях міста тернополяни вже мали нагоду стати свідками знімального процесу творчих груп «Тернопіль1», і це не випадково. Адже за філософією телеканалу він, у першу чергу, про самих тернополян. Тому, вже зараз до участі у теле-програмах та реаліті-шоу запрошують тих, хто готовий розповісти свою неймовірну історію життя, поділитися з глядачами своїм фаховим досвідом чи продемонструвати супер-здібності.

 

Джерело.