П’ятниця 13 в квітні 2018 року. Як уникнути бiди?

Одна згадка про число тринадцять викликає у нас неприємні асоціації. Згідно марновірствами, в цей день можуть відбутися будь-які неприємності. Рекомендується заздалегідь підготуватися і дізнатися, чого слід побоюватися в п’ятницю 13 і як уникнути біди.

У квітні нам знову доведеться пережити один з нaйнeбeзпeчніших днів – п’ятницю 13. У багатьох країнах світу число 13 викликає у людей побоювання. Деякі називають його числом дuявoла і смepті, інші просто покладаються на забобони і думають, що це число притягує бiди і непpиємнocті. У будь-якому випадку важка енергетика дня змушує нас повірити в незвичайну силу даного числа.

В цей день Місяць перейде в сузір’я Риб, що допоможе вам абстрагуватися від реальних проблем і зануритися в світ власних фантазій і ілюзій.



Однак не варто забувати, що в п’ятницю 13 слід завжди бути напоготові. Тому час від часу намагайтеся повертатися до реальності і звертайте увагу на те, що відбувається навколо вас. В цей час не рекомендується займатися роботою, що вимагає концентрації, так як ймовірність помилки дуже велика.

У 27 місячнy добy слід присвятити більше часу для завершення вже розпочатих справ. Нові починання слід відкласти на сприятливі час, так ваші плани можуть впасти в будь-який момент.

Місяць – вдалий час для аналізу подальших дій. У цей час у людини виникають нові думки та ідеї, але реалізовувати їх краще в період зростаючого Місяця. Корисно підвести підсумки виконаної роботи і врахувати всі скоєні помилки, щоб запобігти їх виникненню в майбутньому. У цей день не слід поспішати з прийняттям рішень, так як промахи можуть сильно позначитися на вашій репутації і стати предметом обговорення для оточуючих.

П’ятниця завжди знаходиться під заступництвом таємничої Венери. Незважаючи на позитивний вплив планети, навколишня атмосфера буде викликати у багатьох дискомфорт. Енергетика буде настільки важкою, що це може стати причиною агpeсії з боку близьких. У цей день закоханим парам не варто занадто багато часу проводити разом, так як будь-яка дрібниця може стати причиною великої сварки.

Також не рекомендується заводити нові контакти і тим більше відправлятися на пошуки любові. На думку астрологів, в цей час найкраще перебувати наодинці з собою, і тоді уникнути неприємних моментів і обману з боку оточуючих буде набагато простіше.

П’ятниця 13 – загадковий день. З одним лише числом пов’язано безліч прикмет і забобонів. Як з’ясувалося, багато з них є правдою.

Звичайно, нeбeзпеки нас можуть підстерігати і вдома, але набагато простіше зіткнутися з неприємностями на вулиці. Вирушаючи в дорогу, вибирайте тільки перевірений маршрут. Іноді нeчиста сuла здатна завести нас в незнайомі місця, і ваше завдання – протистояти їй будь-якими способами.

Увечері краще залишитися вдома, а не відвідувати гучні заходи і тим більше не гуляти по вулиці. У цей день веселощі та сміх недоречні. Тому постарайтеся поводитися якомога тихіше, а краще зовсім абстрагуйтеся від спілкування з іншими і побудьте на самоті.

У сучасному світі люди щодня користуються гаджетами, і, як показує досвід, в п’ятницю 13 негативна енергетика дня позначається навіть на роботі комп’ютерів, планшетів і телефонів. Не забувайте відразу ж зберігати важливі документи або, якщо є можливість, зовсім відмовтеся від використання електронних приладів.

Будь-які нові починання варто відкласти на більш сприятливий день, так в п’ятницю 13 удача навряд чи буде на вашому боці. Щоб уникнути серйозних і непоправних помилок, не варто приймати в цей день важливі рішення, від яких залежить ваше майбутнє.

У п’ятницю 13 не рекомендується грати весілля. Згідно з народними прикметами, шлюб, укладений в цей час, буде недовгостроковим, а подружжя будуть постійно лаятися і з’ясовувати відносини.

Чорний кіт, що перебіг вам дорогу – поганий знак. Якщо це сталося в п’ятницю 13, слід продовжити рух по іншому шляху, інакше ви точно зіткнетеся з неприємностями.

Джерело.