Сучасну тренажерну залу відкрили в одному з вишів Тернополя

Як повідомляє сайт Тернопільського державного медичного університету ім. І. Горбачевського, нещодавно відбулося офіційне відкриття сучасної тренажерної зали в університеті, яка розташована в гуртожитку №1 на вулиці Живова, 3. Таким чином адміністрація вишу підтримує бажання майбутніх лікарів дбати про власне здоров’я.

“Спортивна зала обладнана найновішими силовими тренажерами Inter Atletik Gym і Professional Line, а також кардіотренажерами Fitex. Щоб тренування були максимально ефективними і безпечними, у залі постійно працюють три кваліфіковані тренери – Максим Відельський, Андрій Гедез, Владислав Жарський. Вони за побажаннями відвідувачів складають індивідуальні програми, стежать за правильністю виконання вправ і порядком в залі, коригують допустиму кількість людей.



Зазначимо, що в середньому у тренажерній залі ТДМУ в один час може перебувати до 50 осіб, – йдеться у повідомленні прес-служби ТДМУ. – Також шафками для зберігання речей, душовими кабінами і туалетами обладнані жіноча та чоловіча роздягальні. З метою створення максимального комфорту облаштовано кімнату відпочинку, де можна попити чаю, поспілкуватися і просто перепочити після тренування.

Для студентів і працівників університету заняття у цій залі безкоштовні. Вхід відбувається за студентським квитком та перепусткою. Така система доступу до зали діятиме упродовж місяця. У подальшому вхід відбуватиметься виключно за перепусткою, яку можна виготовити у відділі програмного забезпечення, що розташований в адміністративному корпусі ТДМУ.

Розклад роботи тренажерної зали: у будні 16.00-22.00, вихідні 10.00-22.00. Обов’язково мати з собою змінне закрите перевзуття.

Джерело.