Кому віддали крісло керівника апарату Тернопільської ОДА?

В Тернопільській ОДА визначились із вакантним місцем на посаду керівника апарату. Що цікаво, його зайняла людина, призначення якої стало справжньою несподіванкою для багатьох. Отож, наступником Ігоря Вонса, який тепер є заступником голови ТОДА, став Віталій Сікіринський.

Очікувалося, що формальним керівником головної канцелярії області стане або керівник обласного виконкому пропрезидентської партії Володимир Дзудзило, або ж багаторічна заступниця керівника апарату ОДА Світлана Беспоповцева. Втім, сталося інакше.

Щодо Віталія Сікіринського, то він почав свою кар’єру ще за часів Валентина Хоптяна, коли очолював патронатну службу тодішнього голови ТОДА. Далі став начальником управління міжнародного співробітництва і фандрайзингу. Минулоріч же Сікіринський став працювати в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, де був завідувачем сектору забезпечення роботи (патронатної служби) заступника міністра. Зараз у нього з’явиться нове коло обов’язків на посаді, що Віталію Сікіринському увірив Степан Барна.

Джерело.