Сергій Мельничук проти приватизації і продажу землі

13 квітня, в прес-клубі Тернополя відбулась зустріч з засновником та першим командиром батальйону «Айдар», народним депутатом VIII скликання Верховної Ради України Сергієм Мельничуком.


На думку Сергія Мельничука, відшкодування ПДВ землі має бути в тих, хто виростив продукцію, і брати не вибірково на окремі культури, а на все. Великі корпорації буквально скупили всю землю на українських теренах, і за словами депутата – вони їм не потрібні. Це ще одне з тих питань, яке має Аграрна партія, вони повинні дивитись добре в майбутнє та не підтримувати «Народний фронт» і Петра Порошенка.

Очільник партії зараз в рейтингах, готуються до вибору кампанії. Тому, аграрії, дивіться, що робите і доводьте свої думки до очільників! Я проти продажу будь-якого майна і приватизації, бо в країні йде війна і наше майно все обезцінене. В першу чергу ми повинні закінчити війну, а потім думати як виставляти на продаж майно, яке є в країні. Земля – власність українців, їм вирішувати, що з нею робити.



Але у будь-якому випадку, роблячи ринок землі, ми маємо дати їй справедливу ціну. Нам потрібно зробити ревізію тих земель, які є в країні, тому що повного обліку земель немає, вона не оцінена і підіймати питання продажу дуже рано, – зазначає народний депутат Сергій Мельничук.

Джерело.