Як живеться мільйонерам, розповів житель Тернопільщини

Чоловік почав грати в лотерею ще в Радянські часи. Зізнається, що якби збирав ці гроші в скарбничку, то вже був би мільйонером. Але, додає, дуже любить грати.

Житель Тернопільщини Григорій виграв величезну суму після 18 років щотижневого участі в лотереї. Нещодавно чоловік виграв 1 мільйон гривень в “Лото-Забава” і став відомим на всю Україну. Про щасливий випадок мільйонер розповідає жартома, ніби переповідає якусь гумореску Гриця Драпака. Часто переможці лотерейної гри вважають за краще залишатися інкогніто, а наш земляк не побоявся з’явитися на телеекранах.

До мене нарешті прийшла слава.



Кажуть, що дивилися передачу навіть в США і Канаді. Щоб перемогти – треба вірити! Так не буває, що купиш один лотерейний квиток і відразу отримаєш мільйон, хіба що якийсь суперсчастлівчік. Більш квитків – більше шансів.

Я азартна людина, хотів, звичайно, виграти мільйон, але не дуже побивався. 18 років поспіль грав у лотерею “Лото-Забава”, почав з 25-го тиражу, не пропускав жодного розіграшу. Втім, крім однієї лінії, ніколи більше не закреслював. За ці роки, ймовірно, близько мільйона гривень програв. У двохтисячних лотерейний квиток коштував 3-5 гривень, тоді долар так коштував. Мільйонний виграш зараз вже не той: коли долар був по 5 гривень, то на 1 мільйон гривень виходило 200 тисяч доларів, а зараз – 30. І то поки дадуть мільйон, він частково знеціниться, так як виплати розраховані на два роки – будуть капати потроху.

Рідко хто з мільйонерів хоче світитися на телеекранах, мене ж розкрутили журналісти. Трохи небезпечно зараз, тому що став “приманкою” для злодіїв. Треба б зброю купувати.  Але у зятя є рушниця, так що, думаю, вистачить. Вдома не буду тримати грошей, зберігати буду в банку, сподіваюся, не збанкрутує.  Днями мені перерахували перші 50 000 гривень, поки там “набіжить” мільйон – доведеться розраховувати на пенсію. З моїх рідних більше ніхто не грає в лотерею, і в Орішківці немає таких затятих гравців. Моя дружина перша говорила, що це дурощі.

Зараз мене всі вітають з виграшем, родичі і односельці нормально сприйняли, хоча деяких, звичайно, жаба давить. Деякі сусіди трохи інфаркт не отримали. В день розіграшу моя дружина була на роботі. Повернулася додому – я їй розповів. Чи не повірила! Пішла стала розпитувати дочку, чи правда це. А потім ще мене зробила винним, тому що вона через емоції не могла всю ніч заснути. Зараз мучуся, як розпорядитися мільйоном. На частинку виграшу полічу собі ноги, решта віддам дітям і онукам. Хочу купити двом зятям по машині, щоб поміняли свої старі машини. Поїдуть за кордон, приженуть собі нові – може, і мене колись підвезуть. Не годиться, щоб люди говорили, що я – мільйонер, а їжджу на якомусь мотлоху.

Джерело.