П’яного мажора, який ганяв вулицями Борщева, оштрафували на 10 тисяч і позбавили прав на рік

Незважаючи на величезні штрафи та посилення відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння, окремі категорії громадян, які звикли жити на широку ногу та вважають себе господарями життя, продовжують зневажати Закон, а головне – становлять небезпеку для кожного з нас.

В світлі дні Великодня, коли ми з радістю бігали в гості та приймали в своїх домівках найближчих людей, вулицями Борщева гасали підпилі молодики, які то втікали від працівників поліції, то намагались розважитись в ось такий доволі оригінальний спосіб.

Одного з таких горе-водіїв, сина в минулому відомого борщівського бізнесмена Степана Вільбовця, саме на Великдень і упіймали правоохоронці. Хлопцю, який, схоже на те, з дитинства був упевнений в тім, що можна безкарно порушувати усі норми права, на цей раз не поталанило. Працівники поліції склали на нього три адмінпротоколи за різними статтями адмінкодексу, а суддею прийнято рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 10200 гривень та позбавленням права керування транспортним засобом на 1 рік.

Про цю подію повідомив керівник борщівської поліції Андрій Свинарчук, ніхто не уникне відповідальності за свій злочин чи правопорушення, незважаючи на соціальний статус чи інші обставини.

Хочеться вірити, що і звичайні громадяни та мешканці Борщівщини будуть проявляти свою громадянську позицію у боротьбі з таким ганебним явищем, як пияцтво за кермом.

Джерело.