“Підемо всі разом політаєм?”: Працівник поліції з малою донькою викинулась з вікна на очах у 6-річного сина

У Куйбишевському районі Самари 40-річна співробітниця поліції зі своєю трирічною донькою викинулася з вікна дев’ятого поверху.

 

Як повідомляють російські телеграм-канали, все відбулося на очах старшого сина.

За його словами, мама напередодні скаржилася, як втомилася від роботи і від життя.

“Мама з ранку знову скаржилася. Як вона втомилася від роботи, від цього життя. Вона взяла Христину на руки і сказала мені: “Підемо всі разом політаєм?” Я сказав, що не хочу, я злякався. І вона стрибнула з Христиною з вікна,” – розповів 6-річний хлопчик.

Відзначається, що через три тижні дівчинці мало виповнитися 5 років. На фотографіях, опублікованих в мережі, мама з дітьми завжди посміхається.

“Старший лейтенант поліції зі своїм чоловіком Ігорем недавно взяли в іпотеку двокімнатну квартиру в Самарі. З внесками проблем не було.



Чоловік працює інженером у великій компанії. За словами подруг, Марина часто скаржилася, що втомлюється і дуже нервує на роботі. А в кінці квітня вона їздила у відрядження в Білгород на підвищення кваліфікації”, – сказано в повідомленні.

35-річний Ігор побачив тіла маленької доньки і дружини біля під’їзду будинку, коли повернувся з лікарні.

За даними ГУМВС по Самарській області, тіла жінки і дитини були виявлені біля одного з будинків по вулиці Козачій.

“Розпочато дослідчу перевірку. У квартирі знаходилася жінка і двоє її дітей трьох і шести років. За попередніми даними, жінка покінчила життя самогубством”, – сказала співрозмовниця агентства.

Вона додала, що родина була благополучною, батько в момент події вийшов з дому, імовірно, в аптеку.

Джерело.