“Внутрішні органи дівчинки зовні…”: Героїня “Я соромлюсь свого тіла” приголомшила всю Україну

Героїня нового випуску “Я соромлюсь свого тіла-5” приголомшила всіх телеглядачів своєю хворобою. Виявилося, що у 10-ти річної Агнеси дуже складне і рідкісне захворювання – гастрошизис. Це вроджений дефект передньої черевної стінки, при якому деякі органи просто виявляються зовні. При народженні дівчинці зробили операцію, просто закривши черевну порожнину шкірою. Але дівчинка страждає до сих пір.

 

У мріях Агнеси танці і активний спосіб життя, але через те, що внутрішні органи розташовуються прямо під нарощеною шкірою, дівчинка навіть побоюється ходити. При кожному зітханні в області живота у неї з’являються обриси кишечника та інших органів.

Головною проблемою, за словами експертів передачі, є те, що в Україні хірурги, які обладають знаннями й уміннями достатніми для того, щоб виправити цей дефект майже не зустрічаються. Ускладнює ситуацію і те, що Агнесі всього 10 і не зміцнілий організм, може просто не перенести втручання.

Зараз лікарі і режисери шоу б’ються над вирішенням проблеми, а сама Агнеса продовжує жити зі своїм недугом, називаючи випираючі органи “бубуляші” і мріючи стати здоровою.

Джерело.