“Відтягнув свою жертву «в кущі», а там…”: чоловік зґвалтував неповнолітню прямо на вулиці

У російському Хабаровську над школяркою поглумився дорослий чоловік, піймавши її на вулиці. Як повідомляють у відділі поліції № 2, розслідування кримінальної справи перебуває під строгою секретністю, обставини вчинення злочину з’ясовуються.

 

Співробітниками правоохоронних органів порушено кримінальну справу, передбачену пунктом «а» частини 3 статті 132 КК РФ «Насильницькі дії сексуального характеру, вчинені щодо неповнолітнього». Як вдалося встановити поліцейським, на 14-річну дівчинку-підлітка в районі будинку № 19а по вулиці Індустріальній в післяобідній час напав невідомий їй чоловік. Зловмисник відтягнув свою жертву «в кущі» і згвалтував її. По всій видимості, він настільки залякав беззахисну представницю підростаючого покоління, що вона не видала жодного звуку.

Розслідування кримінальної справи проводиться під найсуворішим секретом. Це робиться в інтересах потерпілої, – прокоментували в УМВС по Хабаровську.

Однак кореспондентам вдалося з’ясувати, що ймовірного ґвалтівника затримали по гарячих слідах.



Ним виявився 47-річний, раніше не судимий чоловік.

За місцем його проживання був проведений обшук, в ході якого поліцейські вилучили безліч відеокасет і CD-дисків з «пікантними» записами, відеокамеру, USB- носії та іншу цифрову техніку, – розповіли в ОП № 2.

В даний час підозрюваний знаходиться під вартою. У разі якщо слідчі доведуть його провину, чоловік може втратити волі на строк до п’ятнадцяти років.

Джерело.