Тисячі тернополян взяли участь у марші проти сексуальних меншин

Понад 2500 сімей взяли участь в урочистій ході центральними вулицями Тернополя. Учасники маршу відстоювали традиційні сімейні цінності, а також виступали проти пропаганди гомосексуалізму у шкільній програмі та засобах масової інформації.

 


Марш «За сім’ю» розпочався у Парку Слави. Сотні родин з дітьми пройшлися центральними вулицями до Театрального майдану. Дороги під час маршу були перекриті.

«Тато, мама і я – традиційна сім’я», – таке гасло урочистого маршу. Учасники ходи несли плакати «За сім’ю! За майбутнє!». «Цим заходом ми хотіли звернути увагу суспільства до традиційних сімейних цінностей.



Ми – проти насаджування різних збочень і нетрадиційних стосунків. А зараз і в ЗМІ, і у шкільній програмі – застосовується пропаганда нетрадиційних стосунків. Ми проти цього, тому вийшли на марш», – каже тернополянин Андрій Васюк.

У центрі Тернополя на учасників маршу чекало сімейне свято. Дітям організували розважальну програму. «Сім’я має бути здоровою. Сім’я – це чоловік і жінка, а не щось інше. І ми вийшли відстоювати традиційні сімейні цінності, боротися за них», – додає співорганізатор дійства Іван Мудрий.

До слова, тернополяни долучилися до підписання петиції на сайті Президента України щодо захисту традиційних сімей. Загалом петиція набрала понад 25 000 голосів.

За даними інтернет видання ‘”Ровесник”.

Джерело.