“Наступним президентом країни буде …”: Пророцтво Ванги для України на 2018-2019 рік

107 років тому народилася відома болгарська провидиця Ванга, до пророкувань якої прислухалися багато впливових людей. Більшість її прогнозів і передбачень збулося, але існують і такі, яким не судилося стати правдивими.

 

Що Ванга передбачила для України на 2018-2019 рік.

Ванга говорила про повстання українців в 2018 році проти уряду, оскільки громадянам набридне брехня, проблеми з економікою і військові дії.

Наступним президентом країни буде представник середнього класу. Саме він буде сприяти підняттю рівня життя громадян, налагодить внутрішні і зовнішні політичні відносини, дозволить військовий конфлікт на території Донбасу.

У стиль життя і управління українці почнуть впроваджувати досвід західних країн. Така практика підніме країну на новий рівень.

Всі сили жителів України і її уряду будуть кинуті на відновлення країни після подій 2014 року. Завдяки допомозі і досвіду європейських країн з часом нашій країні вдасться досягти успіху.

Ситуація, що склалася в країні в 2018 році, послужить прикладом для інших держав і увійде в історичні документи. Ванга звертала увагу і на поведінку людей.



За словами провидиці, якщо українці в будь-яких ситуаціях будуть зберігати совість і вміти знаходити мирне вирішення проблем, а не робити необдумані вчинки, то в Україні все налагодиться.

Відродження культури України

Українська музика, кінематограф, література все більше будуть завойовувати іноземну аудиторію. Все українське стане модним, чим зміцнить самоусвідомлення і гордість українців за свою націю.

Представники сфери культури будуть виходити на міжнародний рівень, укладаючи контракти закордоном. Це посприяє не лише поширенню культури нашої країни на інші держави. Не малу роль така популярність відіграє і в налагодженні міжнародних відносин.

Ванга (повне ім’я Вангелія Пандева Сурчева (Гуштерова в заміжжі), якій приписується дар пророцтва і незвичайні можливості як цілительці, народилася в бідній родині болгарського селянина.

Заглянути в майбутнє Ванге “допомагали” шматочки цукру. Ванга вимагала від відвідувачів, щоб вони протримали їх всю ніч під подушкою. Допитливі статистики підрахували, що у ясновидиці побувало близько мільйона відвідувачів.

 

Джерело.