Ціна – нуль: тернопільський священик розкритикував Винника

Тернопільський священик розкритикував відомого українського співака. Відомий тернопільський священик протоієрей Євген Заплетнюк розкритикував виступ одного з відомих українських співаків. І хоча представник духовенства не назвав ім’я, тернопільчани зрозуміли, що мова йшла про Олега Винника.

 

Так співпало, що в день, коли був призначений концерт Винника в Тернополі, в місті оголосили жалобу – привезли загиблого на фронті бійця, захисника України. Перед людьми, як зазначив протоієрей, постало питання: чи віддати шану воїну, чи піти на виступ, за білети на який вони вже заплатили.

«Це питання нашої моральності, нашого духовного вибору. Скільки б ми не говорили, що ми віруючі люди, був повний стадіон людей. Навіть за межами стадіону люди стояли і слухали ці дешеві пісеньки», – підкреслив священик.

Також Євген Заплетнюк зазначив, що в той день у артиста померла мати.



Але він, замість того, щоб попрощатися з нею, побути наодинці з найріднішою людиною, співав на коцерті, бо гроші для нього виявилися важливішими.

«Якщо ми не навчимо сьогодні дітей, що є речі, які за гроші не продаються і не купуються, нам ціна – нуль. Ми не зможемо жити щасливо», підсумував протоієрей.

 

Джерело.