Націоналіста з Тернопільщини звинувачують у стрільбі по ромах

У Тернополі націоналіста звинувачують у тому, що під час вигнання циганського табору з міста, він стріляв по них. Вчора відбулося судове засідання, на якому для хлопця розглядали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

 

 

Про це повідомили на офіційному сайті «Правого сектору»:

«22 червня у Тернопільському міськрайонному суді пройшло судове засідання над другом «Росомахою» на якому розглядали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Підставою до відкриття справи було свідчення трьох циган, у яких зазначалося, що ніби-то активіст стріляв, під час вигнання циганського табору за межі міста Тернополя 22 травня.

Друга «Росомаху» прийшли підтримати побратими з «Правого сектору» та «Тризубу» ім. С. Бандери, а також активісти з інших націоналістичних організацій.

Однак вся справа побудована на показах потерпілих циган, які на момент подій були п‘яні. Ще й до того всього покази не збігаються.Інших доказів прокуратура не має.

Дивним є той факт, що «нова поліція» взяла покази у циган, але не заарештувала їх, хоча вони порушили закон, а саме статтю про самочинне захоплення земель.

Суддя не задовільнив клопотання прокурора про домашній арешт для друга «Росомахи».

Чому пси Авакова покривають циган, які дозволяють собі бити українських дітей, грабувати громадян України та захоплювати землю, що належить державі? Натомість проти активісті, які намагаються встановити правовий лад у країні, відкривають кримінальні провадження.

Мусора в черговий раз довели, що служать режиму внутрішньої окупації, що готові саджати патріотів, які здатні повалити цей режим. Однак Національно-Визвольний Рух «Правий сектор» захищатиме кожного свого члена й боротиметься із злочинними діями поліцейських шавок», – йдеться у повідомленні.

Джерело.