Ніяких страждань: розпався шлюб відомої української співачки

Відома українська співачка натякнула на розрив відносин.  Українська співачка і волонтерка Анастасія Приходько натякнула, що в її житті більше немає близьких стосунків, і своєю свободою, вона дуже задоволена. Про це вона написала на своїй сторінці в мережі Instagram.

 

“Жінка відчуває щастя тільки тоді, коли вона одна! Я зрозуміла що сталося, і чому реальність і я були окремо! Тепер я хочу бути “forever alone”! Тоді все буде добре, з душею, думками, і ніяких є**чих страждань! За**ало мене!))) Я тепер щаслива і вільна! Треба відзначити цю справу)”, – поділилася вона.

Шанувальники співачки висловили розуміння і підтримку.

Приходько ретельно приховує своє особисте життя. 4 квітня 2010 року Анастасія народила дочку Нанну від абхазького бізнесмена — Нурі Кухілава. Пара розлучилася в 2013 році. У 2013 році Анастасія знову вийшла заміж. Про її останнього обранця відомо не так багато.



Сама співачка не говорила, ким є її чоловік, і на всі питання лише відповідала, що він бізнесмен.

«Ми знайомі з самого дитинства, зі школи, — зізнається Анастасія. — Саша старше за мене і тому шкільного романа не було, я лише ходила і тихо в серці його любила і ніхто не знав про це. Незабаром, коли мені виповнилося 18 був блискавичний роман, але ми не довго зустрічалися, нічого не вийшло, ми розлучилися. Періодично я дізнавалася, де Саша і що з ним, але на цьому все й закінчувалося. І ось, через 10 років, у мене виявився номер його телефону і я просто вирішила зателефонувати і дізнатися, як він. Набрала, домовилися зустрітися».

 

Джерело.