“Мій син Вічний ангел”: У відомого українського боксера помер новонароджений син

Новонароджений син українського боксера прожив менше місяця. Трагедія трапилася в сім’ї срібного призера Олімпіади 2012 року в Лондоні українського боксера Дениса Беринчика та його дружини Ліани. У подружжя помер син, який з’явився на світ 16 червня цього року, але помер через 14 днів. Про це володар пояса WBO Oriental в легкій вазі повідомив сьогодні особисто на своїй сторінці в Instagram.

 

 

“Мій син – вічний янгол. Беринчик Тимур Денисович. Вічна пам’ять! 16.06.18-30.06.18”, – написав боксер у соцмережі.

Денис Беринчик український професійний боксер, виступає у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) та легкій вазі (до 61,2 кг).



Срібний призер Олімпійських ігор (2012), срібний призер чемпіонату світу (2011), бронзовий призер літньої Універсіади (2013), дворазовий чемпіон України (2013, 2014). Заслужений майстер спорту України з боксу.

Денис провів дев’ять поєдинків на професійному рингу і в усіх здобув перемоги. Перший серйозний успіх на міжнародному аматорському ринзі збагнув Дениса в 2010 році. Денис виграв чемпіонат Міжнародної федерації університетського спорту, перемігши у фіналі досвідченого казахського боксера. Після цього чемпіонату Денис перейшов у вищу вагову категорії. Зовсім недавно Беринчик в Києві переміг Хосе Луїса Прієто з Колумбії, і захистив титул WBO Oriental в легкій вазі, який він завоював в бою проти Аллана Валлеспіна з Філіппін 16 грудня 2017 року.

Джерело.