Чоловік відкрив вогонь із пістолета у Тернополі

Вчора близько 20-ї години патрульним прийшло повідомлення про те, що по вул. Чумацька невідомий громадянин із автомобіля синього кольору здійснює постріли із предмета, що схожий на пістолет.

Екіпаж оперативно прибув за вказаною заявником адресою. Обстеживши прилеглу територію, було виявлено транспортний засіб та особу, яка підпадала під орієнтування. При поверхневій перевірці у чоловіка було виявлено предмет схожий на пістолет.

Поліцейські на місце події викликали слідчих з Тернопільського відділу поліції. Ними було встановлено, що це травматичний пістолет для відстрілу гумових куль та у чоловіка є всі відповідні документи.

На 55-річного громадянина складено протокол старшим інспектором дозвільної системи за ст. 174 КУпАП (стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку) та експертами вилучено пристрій, оскільки це передбачено санкцією статті.