Центр Києва заблокований масштабною акцією протесту власників “євроблях”

Розлючені діями влади власники “євроблях” вийшли на акцію протесту. У середу, 11 липня, власники авто на “євро номерах” влаштували безстрокову акцію біля будівлі Верховної Ради в Києві. Розпочнався протест близько 6:00 на вулиці Грушевського.

 

У зв’язку з цим в урядовому кварталі столиці очікуються величезні затори, а рух автобусів, швидше за все, буде заблоковано. Про це розповіли активісти громадської організації “Автоєвросила”.

Автомобілісти з усіх регіонів України мають намір припаркувати свої машини вздовж будівлі уряду і вимагати вирішення їх проблеми. Від депутатів ВР “євробляхери” вимагають прийняти законопроекти, які дозволять розмитнити їх автомобілі і знизити податки при ввезенні усіх бувших в ужитку іномарок в країну. Також вони вимагатимуть відставки глави УКРІНФОРМ Мирослава Продана, міністра МВС Арсена Авакова і прем’єра Володимира Гройсмана.

У планах активістів – масштабна акція протесту.



На акції очікується понад 5000 учасників. У перспективі вони планують блокувати дороги до аеропортів в Борисполі і Жулянах, а також основні траси по всій території України.

 

Джерело.