“Наш шлюб саме переживав не найкращі часи і я знайшов коханку. А потім вчинив так, як має зробити кожен чоловік”

Наш шлюб саме переживав не найкращі часи – битовуха, діти, сварки. Ну, а тут нова співробітниця, вся така молода, життєрадісна, не обтяжена побутом і сім’єю. Почав до неї залицятися, дарував квіти, водив у кафе. Дружині казав, що затримуюся на роботі, чищу комп’ютер товариша від вірусів, торчу на СТО, ну й інші всякі відмазки.

І ось, нарешті, молоденька колега пообіцяла зустріч. Побачення запланували на суботу у неї вдома, до цього вона в гості мене не кликала. Додому повернувся щасливий, радіючи перемозі.



Гopмoни вирували, метелики в животі голосно шелестіли крилами, а мозок був у цілковитій відключці.

Вдома мене зустріла втомлена дружина, діти вже спали. Приховувати щось від жінок неможливо – читають по обличчю, як професійні фізіогномісти. Тому і моя Марина тут же помітила, що я задоволений, немов кіт злизавший сметану. Коментувати, однак, вона нічого не стала, а просто розігріла вечерю. Потім сказала, що з ніг валиться, тому посуд потім помиє, і пішла в кімнату.

Після вечері і водних процедур, я зайшов у спальню і бачу таку картину: Марина спить на ліжку, не роздягнувшись, навіть волосся не розплела. Мабуть, так втомилася, що просто сили на це не було. А поруч на столику лежить наш старий альбом з фотографіями. Мені від передчуття завтрашнього побачення все одно не спалося, тому почав переглядати альбом.

Гортаю я фотки, а таммоя дружина за часів, коли ми тільки зустрічалися. Красива, свіжа. І моя задоволена морда поруч з нею, щастя так і ллється з фотографій. І тут я згадав, як був у неї закоханий, як залицявся, завойовував, ночами спати не міг! Буря почуттів нахлинула, навіть в очах защипало.

Довго я крутився в ту ніч, думав про дружину, про мою нову коханку, про сім’ю, дітей, наші проблеми, побут. Багато про що думав. Так хотілося, щоб знову поруч зі мною була та колишня Марина. І нарешті мене осінило! Адже мені ніщо не заважає почати залицятися до дружини, як раніше. Водити в кафе її, а не дівчину з роботи. Балувати сюрпризами, говорити компліменти.

Загалом, незважаючи на те, що було 5 ранку, я зателефонував своїй матері і домовився, що на вихідні вона забирає дітей до себе. Потім збігав в цілодобовий квітковий магазин і купив шикарний букет. До того, як Марина прокинулась, а встає вона рано, я встиг приготувати їй сніданок і приніс його в ліжко.

Дружина здивувалася, але була дуже рада увазі. А я милувався її розпатланим волоссям і заспаним, рідним обличчям. Ну, а з букетом вона мало не танцювала по кімнаті – в такому захваті була!

Дівчинці з роботи я дав відбій, хоч і складно було на це зважитися – кілька разів номер скидав. Але зате таке полегшення відчув! Не потрібно тепер ховатися, брехати дружині і друзям, сім’ю грошима обділяти. У той же день відправив дружину в салон краси, а ввечері ми вечеряли в її улюбленому ресторані. Наступного дня кіно, прогулянки – справжнє побачення, як багато років тому.

Коротше, за ці два дні моя Марина казково змінилася, знову стала тим пустотливим дівчиськом, в яке я колись закохався. Тепер я намагаюся приділяти їй і родині більше уваги і отримую таку віддачу, яку ні з однією коханкою отримати не вдасться.

Так ось, мужики! На своєму досвіді переконався, що жінка – відображення чоловіки. Буде вона щаслива – будете щасливі і ви. Не вірите? Перевірте!

Джерело.