“За те, що плакав!”: на Тернопільщині мати побила своє дворічне маля. Дитина у важкому стані

Дитину у вкрай важкому стані із зовнішньою гідроцефалією та синцями по всьому тілу бригада швидкої допомоги доправила до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні. Так свого дворічного сина виховувала 37-річна жителька села Криволуки Чортківського району.

 

 

До медичного закладу з дитиною приїхав батько, матір в той час давала покази у Чортківському відділі поліції. Жінка розповіла, що кілька днів тому побила сина за те, що той плакав. З її слів, вдарила хлопчика двічі рукою, дитина впала на підлогу. Проте батько трохи по-іншому розповідає про події того дня. Каже, коли повернувся додому, то в хаті був крик.



Дружина, тримаючи на руках наймолодшу дитину, загалом в родині п’ятеро дітей, кулаками гамселила дворічного сина. Тоді ніхто навіть не подумав викликати лікарів, аж поки через кілька днів хлопчик не втратив свідомості.

На даний час поліцейські встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень дворічним хлопчиком. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 166 ККУ – злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Джерело.