У Тернополі серійний хуліган влаштував «сафарі» на перехожих, а потім ще й побив

У хуліганських діях щодо випадкових людей правоохоронці підозрюють тернополянина, який раніше вже опинявся на лаві підсудних.

24-літній житель Тернополя вже не вперше вчиняє хуліганські дії, які тягнуть за собою кримінальну відповідальність. Створюється враження, що у молодика до таких витівок, що називається, руки сверблять. У результаті щодо нього порушили кримінальне провадження за статтею 296 ККУ. Інформує Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Двоє тернополян, не передчуваючи нічого лихого, йшли вулицею поблизу ТЦ «Орнава», коли біля них спинилось авто і із салону невідомий почав стрілянину. Згодом поліцейські вилучать зброю і з’ясується, що то був пневматичний пістолет. На щастя, стрілець промазав, але хлопці вирішили дізнатися причину такої його суспільно небезпечної поведінки.



Коли машина зупинилася за декілька метрів поблизу АЗС, потерпілі підійшли до водія за поясненнями.

Замість виправдань, на них посипалися не просто погрози, а удари кулаками. Зі слів одного з потерпілих, зловмисник схопив його за шию, розпилив у лице сльозогінний спрей, надавав стусанів та вдарив по газах. Наздогнали злісного хулігана співробітники управління поліції охорони і доправили до міського відділу поліції.

Потерпілий із закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною обличчя звернувся до медиків. Після надання необхідної допомоги від госпіталізації відмовився. Видано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Триває досудове розслідування.

Джерело.