Неймовірне спасіння: відома співачка мало не загинула в авіакатастрофі

Шакіра дивом не загинула в авіакатастрофі. Шакіра — одна з найзнаменитіших співачок світової поп-сцені колумбійського походження, музика якої характерні сумішшю поп-року, латино і фолку і викликає захват багатьох слухачів. У 2005 році Шакіра записала диск на іспанському «Fijación Oral Vol. 1 ».

 

 

У 2007 році співачка отримала разом з Бейонсе за дует «Beautiful Liar» нагороду MTV VMA і номінацію на Греммі. У 2009 році Шакіра випустила альбом «She Wolf», який дуже відрізнявся від усього її преведущего творчості.

У 2010 році співачку удостоїли честі записати офіційну пісню до Чемпіонату світу з футболу. У 2012 році Шакіра була суддею в популярному вокальному шоу «The Voice».

Не так давно з Шакірою стався ряд трагедій.



Спочатку її будинок пограбували Барселоні, а після цього вона мало не загинула. Повертаючись додому в місто Баранкілья, де вона виступала вперше за останні 12 років, до чоловіка Жерару Піке і їх дітям на Багами.

Літак, на якій села співачка здійснив аварійну посадку в місто Барранкилье через розгерметизацію судна, яке відбулося буквально через 20 хвилин після зльоту.

Шакіра була вражена тим, що трапилося і дякувала пілота свого приватного літака за врятоване життя.

Джерело.