Вночі у Львові горів скандальний ресторан

В ніч на 27 липня на Сихові у Львові виникла пожежа у скандальному ресторані «Хутірець».

 

 

Займання виникло о 01:51. Вогонь швидко охопив дерев’яні конструкції споруди.

«Будівля одноповерхова з мансардою, дерев’яна, розміром 30×10 м, крита металочерепицею. Вогнем знищено мансардне приміщення на площі 100 м2 та перекриття між першим поверхом та мансардою на площі 70 м2», ‒ розповіли у ДСНС Львівщини.

Пожежу погасили о 02:41. На місці працювали 28 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, ресторан «Хутірець» площею майже 300 м2 збудований на вул. Боднарській, 4 без дозволів. У грудні 2016 року виконавча служба здійснила кілька марних спроб виконати рішення суду про демонтаж незаконно збудованого ресторану «Хутірець», але виконавче провадження зупинили через суд.

Власник ресторану Роман Михайлів стверджував, що, за документами, на місці «Хутірця» немає ресторану, а лише житловий будинок, у якому, до того ж, прописані неповнолітні діти. Справа скандального ресторану «Хутірець» зараз перебуває на розгляді у Верховному суді України.

За даними аналітичної системи Youcontrol, власником ресторану «Хутірець» є Роман Михайлів, він також є керівником ТОВ ФК «Львів» та власником приватних компаній, які працюють у сфері торгівлі і ресторанного бізнесу.

Джерело.