«Проти гомодиктатури»: у Чернівцях прихильники традиційних сімейних цінностей провели віче

У Чернівцях вчора, 26 липня, на Центральній площі провели Буковинське народне віче “За традиційні сімейні цінності”.

 

 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Володимир Дорош, пише molbuk.ua.

Він написав, що представники громадських організацій, ініціативних груп, Церкви різних конфесій Буковини, волонтери, добровольці, воєнні капелани, науковці, керівники та працівники соціальних проектів, благодійних фондів, політики, депутати місцевих, районних та обласних рад, мешканці Чернівців та Чернівецької обл., зібралися на народне віче “За традиційні сімейні цінності”, яке “спрямоване на збереження сімейних, духовних, високоморальних цінностей та патріотичного виховання народу, заради об’єднання та розширення можливостей спасіння та збереження нашої нації”.

“Маємо власні тверді переконання, чітку систему цінностей і відкриту життєву позицію. Вважаємо, що основними цінностями людини є: справедливість, відповідальність, духовна культура, та висока мораль – саме це може стати тим фундаментом, на якому суспільні відносини і самоорганізація українців перейдуть на якісно новий рівень. Водночас ми бачимо несправедливість і ту духовну порожнечу, яка вже багато років є тягарем на серці українського народу. Успішна держава не можлива без здорової сім’ї, без сімейних традиційних цінностей”, – написав Володимир Дорош.

Волонтер додав, що сьогодні в Україні ведеться – пропаганда розпусти, прикладом є ЛГБТ формат. “Буковинське народне Віче “За традиційні сімейні цінності” категорично проти цієї пропаганди та вживатиме різноманітних заходів на загальнонаціональному рівні по боротьбі з такою безглуздою, мерзотною мораллю”.

“Вважаємо свій проект доленосним для нашої країни та всього світу в цілому. Цей крок стане першим практичним підтвердженням наміру народного віче підняти в країні духовно – моральні, патріотичні, загальнолюдські відносини. Безпека України – справа кожного!”, – написав.

Джерело.