Чи задоволені тернополяни встановленням ковзанки на Театральному майдані?

У Тернополі на Театральному майдані до Новорічно-різдвяних свят встановлюють ковзанку, аби тернополяни у святкові дні могли там розважатися. Проте, не всі жителі міста задоволені катком під відкритим небом на центральній площі, думки у людей розділилися:

1481803092-zima-katok-jpg

«Я рада, що на центральній площі буде каток, ми живемо у центрі Тернополя і моїм донечкам буде зручно ходити туди на ковзанку. Дівчатка мають власні ковзани і, я впевнена, якщо не щодня, то кілька разів на тиждень точно їздитимуть на льоду на Театральному майдані», – каже тернополянка Олена Зайцева.

«Я не задоволений цією ковзанкою. Вона займає половину площі. Де дітися людям, які у Новий Рік прийдуть до ялинки випити шампанського? Не продумала добре цього місцева влада», – зауважує тернополянин, пенсіонер Олег Війтюк.

«Мені дуже подобається ця ковзанка, мама мене возить на каток у наш тернопільський торгово-розважальний центр, але не часто, бо там дорого трохи, а сюди, думаю, я буду ходити щодня і їздитиму на ковзанах, ура!», – розповідає школярка Христина Варенюк.

«Я живу у самому центрі Тернополя, мої вікна виходять на площу. Ви собі не уявляєте, як нам тут живеться у Новорічно-різдвяні дні: феєрверки, співи, вигуки – не дають заснути до півночі.



Якщо буде ще й ковзанка – то крики не точно вщухатимуть», – скаржиться тернополянин, пенсіонер Валерій Ганущак.

«Мені ця ідея подобається. Каток біля центральної ялинки міста – це добра американська та й європейська традиція. Ковзанка, на якій катаються люди – це тільки окраса святкової центральної частини міста. Це круто!» – запевняє студент Степан Качинський.