У Чорному лісі знайшли тіло 48-річного Зеновія

Тіло виявили в садку – через кілька дворів від місця, де проживав чоловік. На обличчі – садна. Поки що у поліції не говорять, чи смерть була насильницькою. Остаточний висновок – за експертом.

Сьогодні у с. Чорний ліс Збаразького району вбили чоловіка. Про це редакцію повідомила читачка Антоніна.



У поліції поки не говорять про насильницьку смерть. Однак підтвердили сам факт, що виявили тіло 48-річного місцевого мешканця. – До поліцейських надійшло повідомлення від фельдшера Збаразької райлікарні, що в с. Чорний ліс в садку одного з помешкань сусіди виявили тіло односельця, – повідомили у відділі комунікації Головного управління нацполіції в області. – Чоловік проживав через кілька будинків від того місця, де знайшли його тіло. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції.
При попередньому огляді тіла експерти виявили незначні тілесні ушкодження на тілі, в тому числі і садна на обличчі. Тіло забрали до моргу для проведення судово-медичної експертизи. Саме експерти мають встановити причину смерті чоловіка. Як розповіли “20 хвилин” односельці загиблого, чоловіка звали Зеновієм (прізвище редакції відоме – прим. авт). Мешканці Чорного лісу переконані, що чоловіка кийками забив до смерті 30-річний тернополянин, який приїжджа до села. Деталі читайте згодом.

Джерело.