На Тернопільщині хижак роздер телятко: місцеві жителі налякані

Подія трапилась у селі Піщатинці Шумського району. Тетяна Митарук залишила телятко прив’язаним наніч недалеко від свого будинку, а коли зранку прийшла його забирати, то була нажахана картиною: живіт тварини розірваний, нутрощі лежали окремо від телятка, а нога переламана.

 

 

Місцеві єгері кажуть, що таке міг зробити лише хижак. Припускають, що це міг бути вовк, який водиться у тутешніх лісах, передає “20 хвилин“.

Про цей випадок журналістам повідомила голова Піщатинської сільської ради Антоніна Терлецька. За її словами, кілька днів тому в директорки місцевої школи Тетяни Митащук від хижака загинуло 150-кілограмове теля.

– Жінка припняла телятко біля огорожі наніч, а коли зранку прийшла його забирати – побачила цю страшну картину, – розповідає пані Терлецька. – Чи це був вовк, чи інший хижак, ніхто не знає. Єдине, що можна сказати – будинок Митащуків знаходиться просто біля лісу, тому ймовірно, що то був саме вовк.

Інформація про подію швидко розлетілась соцмережами, а користувачі у коментарях переконують, що телятко з’їв саме вовк.



Окрім того, подейкують, що від хижака ледь не постраждала місцева жителька.

Пані Терлецька цю інформацію спростовує.

– Самого хижака люди не бачили, а висновки роблять лише по слідах, – каже голова сільради, – це могла вчинити і інша хижа тварина. В селі розповідають, що бачили трьох вовків, коли летіли над лісом гвинтокрилом, але і ця інформація не підтвердилась.

Джерело.