На Полтавщині сталася смертельна ДТП, постраждали діти

Внаслідок жахливої аварії на автомобільній дорозі Київ — Харків загинула жінка, двоє дітей дістали травми й були госпіталізовані.

 

 

ДТП у Полтавській області забрала життя жінки. Дорожній інцидент стався 9 серпня, близько 16.00 на автомобільній дорозі Київ — Харків біля села Олександрівка Пирятинського району, повідомила прес-служба Головного управління поліції Полтавщини.

Правоохоронці встановили, що зіткнулися машини Skoda («Шкода») та «ВАЗ «Калина». За кермом першого авто перебував 79-річний чоловік, другого — 32-річний. Обидві машини рухалися з Києва у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП від отриманих травм загинула 30-річна мешканка Дніпропетровської області, яка була пасажиркою легковика «ВАЗ». Двоє дітей віком 10 та шести років дістали травми й буди доправлені в лікарню

Обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Джерело.