Заборона для міжміських автобусів: Українцям підготували нові зміни, що потрібно знати кожному

В Україні готують радикальну зміну щодо міжміських автобусних сполучень. У січні 2019 року в Україні збираються заборонити перевезення пасажирів автобусами, які не обладнані ременями безпеки.

 

 

Відповідний проект розробили в Міністерстві інфраструктури України, повідомив на брифінгу «Кібербезпека і проекти цифрових трансформацій в морській галузі» міністр Володимир Омелян.

Нововведень торкнутися рейси міжміських і міжнародних автобусів. Крім того, ці транспортні засоби повинні бути обладнані обмежувачами швидкості.

Також повідомляється, що в проекті передбачено заборону перевезення понад дев’ять пасажирів, якщо транспорт не обладнаний таксометром.

До цього міністр інфраструктури анонсував рішення щодо транспортного сполучення з Росією. Про це Омелян написав на своїй сторінці в Фейсбук.

«Сьогодні підписав один історичний документ. У Москву будуть ходити тільки ведмеді, як в старі добрі часи », – написав він.

За словами міністра, оголошені обмеження стосуватимуться не тільки залізничного пасажирського сполучення. Про «скасування» поїздів в Росію говорилося вже раніше.

Варто відзначити, що в Україні зараз розробляють цілий ряд пропозицій щодо протидії Росії в рамках її діяльності в Азовському басейні і на окупованих територіях. Вони серед іншого включають припинення пасажирського сполучення.

Джерело.