Тернополянка показала, як ефективно можна знімати стрес

Тернополянка Наталя Фугель хоче видати розмальовки із зображеннями замків Тернопільщини. Така ідея в не ї виникла після роботи над розмальовками про Тернопіль, інформують на сайті pro.te.ua.

 

 

ТЕАТР І МАНДРИ – ДЛЯ НАТХНЕННЯ

24-річна тернополянка Наталя Фугель любить мандрувати і малювати. Для неї ці дві улюблені справи переплітаються та доповнюють одна одну. Адже для того, щоб з’явилася картина, треба наповнити себе емоціями та враженнями. А це найкраще виходить у мандрівках.

– Я люблю малювати на пленерах, тому, як тільки є можливість, збираюсь в дорогу, – розповідає дівчина. – Тоді час зупиняється для мене.



Якщо вдома малюю дві-три години, то на природі – десять пробігає як одна мить.

Також наповнює враженнями художницю театр. Дівчина каже, що протягом чотирьох років не пропустила жодних «Театральних вечорів», які організовують у Тернополі для театралів.

 

КАРТИНИ – БЕЗ НАЗВ, А СТРАВИ – КОЛЬОРОВІ

Щодо назв картин, то художниця дає їх вкрай рідко.

– Я люблю експериментувати з матеріалами та техніками. Маю кілька портретів на газеті, квіти на лляних полотенцях. А от із назвами картин – важко, – каже. – Якщо виникає спонтанно назва – добре. Якщо ні – то, я не журюся. Цьому процесу не приділяю багато уваги та часу.

 

РОЗМАЛЬОВКА – АНТИСТРЕС ДЛЯ ТУРИСТІВ

Нещодавно художниця завершила роботу над розмальовками про Тернопіль. У її планах – розмальовки із замками Тернопільщини.

– Виникла така ідея в мене після одного випадку у центрі. Жінка-турист просила помогти мені із пошуками сувеніра-згадки про Тернопіль, – розповідає Наталя. – Ні магнітики, ні листівки її не цікавили. Вона хотіла привезти щось для дітей, і корисне, і розвиваюче.

 

Джерело.