Тернополем уже ходять помічники святого Чудотворця (фото)

Хоч святий Чудотворець  Миколай до кожного, хто був чемним упродовж  року, навідається лише в ніч з 18 на 19 грудня, команда його помічників уже  розносить дарунки особливим тернополяткам.  Адже саме вони в ці дні потребують найбільше любові, уваги й тепла. 

20161217-00-2 201617-00-3

Сьогодні  заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, голова правозахисної  ГО «Об`єднання бойових побратимів» Катерина  Бойко та директор КП ЦДМІ ім.  Довженка Володимир  Заверуха завітали з дарунками  до «Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру» – школи-інтернату для діток з ДЦП та спеціалізованої школи для діток з особливими потребами.

Вихованці школи-інтернату для діток з ДЦП помічникам  Миколая презентували янголяток, яких самі змайстрували.  Ті янголятка, зазначили,   берегтимуть  їх і допомагатимуть творити добро …

20161217-00-5 20161217-00

Попереду в помічників Миколая  ще багато роботи.  У списку ще чимало адрес, за якими планують навідатись з дарунками.  Адже, як зазначає Леонід Бицюра, дуже важливо, щоб  у ці дні очі кожної дитини ,  незважаючи ні на що, сяяли радістю.

  • “Дуже важливо, щоб у ці дні якомога більше благодійників та меценатів  перетворились у  чудотворців миколаїв, аби  зробити щасливим якнайбільше діток, які так  щиро вірzть у дива, – зауважує Леонід  Олексійович.



    Адже робити добро насправді дуже просто, і дуже приємно. Спробуйте! Долучайтесь до своєрідної естафети добих справ! “