“Міс Тернопіль” не їде на головний конкурс краси у країні

Через місяць, а саме 30 вересня, у Києві відбудеться фінал національного конкурсу краси «Міс України». Втім, схоже, тернополянам на ньому не буде за кого вболівати.

 

 

За корону першої красуні України цьогоріч змагатимуться 25 претенденток у віці від 17 до 23 років. І хоч серед них подекуди є по декілька представниць області, наших краянок серед них немає. Чому? Наразі це питання залишається відкритим.

Нагадаємо, “Міс Тернопіль 2018” обрали ще 16 березня в обласному драмтеатрі. Всього було 13 учасниць і кращою журі одноголосно визнало 18-річну Неонілу Бурмас — студентку юридичного факультету ТНЕУ, кафедри соціальної роботи. Одразу після конкурсу дівчина розказувала, що негайно розпочинає підготовку до кастингу наступного конкурсу – “Міс Україна 2018”.



Можливо, цей етап наша землячка не пройшла. Втім, офіційної інформації з роз’ясненням поки немає.

До слова, у 2015-ому році тернополянка Еліна Руденко отримала титул І-ої віце-міс України.

Тим часом на сайті «Міс Україна» 7 серпня стартувало смс-голосування за учасниць, переможниця якого отримає титул “Міс Глядацьких симпатій 2018” і грошовий приз у розмірі 50 000 грн. Триватиме воно до опівдня 20 вересня.

«Протягом відбору конкурсанток почесне журі звертає увагу на соціальну діяльність дівчат, їх хобі та освіченість. Переможниці відправляються представляти Україну на конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International», — повідомляють організатори конкурсу.

Джерело.