“Хватіт бандєра, я з Донєцка…”: Неадекватна лікар влаштувала принизливий скандал через українську мову

Чергова любителька «руського міра» влаштувала в Україні скандал через державну мову. Про гучний випадок розповів на своїй сторінці у Facebook користувач Олег Казаков. Він повідомив, що в середу, 29 серпня, їхав в автобусі, що прямував з Новомосковська в Павлоград. За словами чоловіка, одна з пасажирок автобуса несподівано почала обзивати його через використання української мови.

 

 

«Сідаю мирно-тихо на своє місце, дзвонить побратим з 56 бригади, розмовляю українською мовою з ним про те, про се, і десь через кілька хвилин чую крик справа: “Годі, годі, бендера, я з Данецька, хохли, бендери…” Я припинив розмову, почав зйомку. На жаль “самий сік” зняти не вийшло, тому що воно, побачивши камеру, почало уникати ксенофобських вигуків», – розповів Казаков.

Він опублікував відео, на якому зображений фрагмент «розмови» з жінкою. Так, в ролику можна почути, як вона називає самого чоловіка «гестапо», а його батьків – «фашистами».

Сама жінка представилася лікарем Покровської центральної лікарні. Українці, які подивилися відео, вважають, що за свої висловлювання вона заслуговує на звільнення.

«Як бидло таке може працювати, ще й лікарем, це потенційна диверсантка», – обурилися користувачі.

Варто відзначити, що скандальна жінка заспокоїлася тільки після того як інший пасажир зробив їй зауваження.

 

Джерело.