Підпалила кімнату і розстріляла: розкриті шокуючі деталі розправи над депутатом в Сумах

Через неприязні відносин жінка вирішила розправитися зі своїм чоловіком – екс-депутатом Сумської міськради Анатолієм Жуком.

 

 

До такого висновку прийшла прокуратура, яка зібрала доказову базу. Відомо, що сьогодні 31-річній дружині загиблого оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого відразу декількома статтями ККУ.

Крім цього, в прокуратурі повідомили, що зараз займаються підготовкою офіційних документів, які дозволяти оголосити підозрювану в міжнародний розшук.

В ході слідства було встановлено, що між подружжям були складні відносини. Жінка постійно скаржилася близьким, що чоловік її б’є. Однак, зважитися на розлучення вона не могла, так як Анатолій обіцяв відібрати в неї дитину. Тому жінка зважилася на вбивство, яке ретельно готувала.

Відомо, що у фатальний день вона відправила 10-річну доньку на таксі до своєї мами. Жінка підпалила кімнату, де відпочивав Анатолій, а сама поїхала з водієм в місто, щоб забезпечити собі алібі.



Чоловік вчасно прокинувся, загасив пожежу і подзвонив дружині, яка приїхала додому через певний час.

Анатолій, який раніше обіймав посаду екс-директора Департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, знову ліг відпочивав, а жінка взяла пістолет Сz-75, який незаконно подружжя зберігали вдома, і тричі вистрілила в свого чоловіка. Експертиза довела, що на джинсах і блузці жінки перебували сліди продуктів пострілу, що доводить провину жінки.

 

Джерело.