Об’єднання Гриценка та Садового: Найєм зробив неочікувану заяву

Величезною інтригою перед майбутніми виборами є питання, чи об’єднаються Гриценко із Садовим. Це те об’єднання, яке могло б протистояти у виборчій гонці кандидатам Тимошенко та Порошенку і гарантувало б перемогу.

 

 

 

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу, заявив народний депутат України Мустафа Найєм.

Згідно з останніми соцопитуваннями, понад 15% потенційних виборців досі не визначились, за кого б віддали свій голос на майбутніх виборах. На думку нардепа, кожен з кандидатів переконаний, що ця частина виборців – його електорат.

«Але я думаю, що щодо тих 15% потрібно розуміти, що вони пропорційно розподілені між тими, в кому люди розчарувались. Тому я б не робив якоїсь великої інтриги саме з цієї частини виборців. Ці люди шукають, за кого б проголосувати, але це точно не буде інтригою», – наголосив Мустафа Найєм.

Також він висловив думку, що серед тих, хто не захоче голосувати за Юлію Тимошенко та Петра Порошенка, найкращим варіантом було б об’єднання Анатолія Гриценка та Андрія Садового.

«У мене немає жодних сумнівів. Я сам став би в цю колону, якби Гриценко з Садовим домовились.



Це стовідсоткова перемога, яка вимусить всіх інших іти разом. Для мене дивно, чому вони зараз не домовляються і чому немає ніякого зближення. І друге питання це те, що вони вже почали одне одного атакувати», – каже народний депутат.

Він переконаний, що ця зв’язка могла б притягнути значно більше людей, зокрема, і з середовища «Єврооптимістів».

«Що ж стосується Вакарчука, то я не думаю, що ми отримаємо від нього якусь конкретну відповідь найближчим часом. Чи може він піти на вибори? Для того, аби піти і досягти якогось результату, просто мати рейтинг вже недостатньо. Адже все поле вже мобілізоване, структури вже готові, у цей час втрутитись в кампанію ресурсно буде важко», – запевнив парламентар.

Проте, підкреслив він, інтрига Святослава Вакарчука полягає в тому, що у нього є значний рівень підтримки, яку він може «віддати» будь-кому з кандидатів у президенти.

«Кому він її «віддасть» в першому і другому турі виборів – це дуже важливо. Якщо у нас другий тур буде Тимошенко проти Порошенка, то я не знаю, кому він «віддасть» свою підтримку. Якщо у нас Гриценко буде в першій трійці, то думаю, що Вакарчук буде схильним до нього», – підсумовує народний обранець.

Джерело.