Дзеркальна дата вересня: змінити життя на краще 09.09 – шанс один на 100 років

Це унікальна дата, оскільки 9 + 9 = 18, а 2018 рік теж закінчується на 18, але і це не все: 1 + 8 = 9. Такий збіг в нумерології буває вкрай рідко, тобто раз в 100 років. Це день, коли Дев’ятка володіє потужним потенціалом, здатним змінити ваше життя. Закон тяжіння думок стане набагато ефективніше, тому що створити міцну енергетичну зв’язок з центром достатку Всесвіту буде простіше.

 

 

Фінанси, справи і робота 9 вересня
Дев’ятка – це число імпульсивності і необачність, тому сьогодні багато людей можуть витратити зайві гроші на щось марне. Намагайтеся зупиняти себе і частіше пам’ятати про здоровий глузд. Якщо плисти за течією у фінансовому житті, то можна розгубити всю удачу.

Щоб змінити життя на краще в діловій і фінансовій сфері, вам доведеться витратити якийсь час на усвідомлення поточних проблем і можливостей.



Якщо цього не зробити, то 9 вересня так і залишиться рядовим днем. Важливо застосовувати свої таланти і не боятися відповідальних справ. Погано, що цей день випадає на неділю, адже в останній день тижня у більшості людей вихідний. Втім, це не завадить зайнятися чимось корисним: можна вивчати нову інформацію, яка в перспективі допоможе підвищити дохід.

Дійсно позитивна новина полягає в тому, що дев’ятка сприяє пошуку нових захоплень і нових джерел доходу. Якщо ви відчуєте, що ніяких нових ідей або бажання працювати у вас немає, то спробуйте просто як слід відпочити – в цьому випадку вас теж можуть відвідати цікаві думки. Вони можуть стосуватися не тільки роботи, але і благоустрою вашого будинку.

Головне 09.09 – не забувати про основні цілі та пріоритети. Слухайте своє серце і довіряйте шостому відчуттю, тому що воно буде загострене. Розвивайте інтуїцію і не бійтеся вивчати щось нове, будьте відкритими для нової інформації, адже Дев’ятка покращує пам’ять.

Настрій і здоров’я 9 вересня
Нумерологи відзначають, що дитина, народжена 9 вересня 2018 року, має високі шанси стати великим винахідником. Якщо цієї неділі у вас народиться малюк, постарайтеся підібрати йому ім’я, яке розкриє його здатності і стане щасливим талісманом.

Настрій 9 вересня переважатиме в позитивний бік, проте необхідно боротися зі страхами і невпевненістю. Комплекси 09.09 краще пpидyшyвати будь-якими методами, інакше цієї неділі може стати звичайним днем, насиченим труднощами. Нумерологи стверджують, що можна без особливих зусиль позбутися від внутрішніх проблем. У цьому допоможуть медитації, молитви, афірмації. Це хороший день для нових починань – для початку дієти, циклу фізичних вправ, відмови від шкідливих звичок.

Любов і стосунки 09.09.18
Цей день відмінно підходить для пошуку другої половинки. Самотні люди сьогодні можуть зустріти своє кохання, тому нумерологи рекомендують не засиджуватися в чотирьох стінах. Але не чекайте від доленосних зустрічей швидких результатів і не квапте події.

Можливо, що ви вже давно знайомі з людиною, якій судилося стати кращим другом або другою половинкою. Це хороший день для того, щоб пробачити когось, дати другий шанс або попросити вибачення. 9 вересня можливі неймовірні возз’єднання, повернення кохання і пpистpaсті. Це гарна новина для всіх, хто має проблеми у стосунках. Варто скористатися такою нагодою, щоб стати ближче до того, кого ви любите і ким дорожите.

Джерело.