В Тернополі бум на “п’яні” ДТП

Патрульні зафіксували 4 ДТП, які вчинили нетверезі водії.

13 ДТП, з них 5 – з потерпілими, 9 осіб отримали травми – це статистика аварій за вихідні, на які виїжджали патрульні поліцейські. 4 ДТП здійснили нетверезі водії, повідомляє прес-служба патрульної поліції Тернопільської області.

8 вересня на вулиці Протасевича 35-річний водій Geely заїхав на знак «Оформлення ДТП». Патрульні склали на правопорушника 2 адмінматеріали: за вчинення ДТП та керування напідпитку.

Цього ж дня близько 23-ї години на проспекті Злуки водій Renault Kangoo збив 33-річного чоловіка та 42-річну жінку, які переходили дорогу на пішохідному переході. Обох забрала швидка. За попередніми даними, у тернополянки – струс головного мозку, перелом стегна та закрита черепно-мозкова травма, іншого пішохода після обстеження відпустили додому.

Водій перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат проходження алкотесту у медзакладі – 1,61 проміле, це у 8 разів перевищує допустиму норму.

Обставини аварії з’ясовує слідчий.

Близько 02:30 години ночі на вулиці Петлюри водій ВАЗ 2199 напідпитку здійснив наїзд на 24-річного хлопця та припаркований автомобіль Chevrolet Aveo.



Від освідування у медзакладі кермувальник категорично відмовився. На водія складено адмінпротокол за керування напідпитку. На місці працювала слідчо-оперативна група.

9 вересня о 17:30 годині на вулиці Живова трапилася ДТП між Chevrolet Aveo та ВАЗ 21010. Водій ВАЗ одразу з місця події зник. Патрульним вдалося його розшукати на проспекті Степана Бандери. Водій-втікач перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. З його слів, він вжив алкоголь після скоєння ДТП. Результат перевірки на алкотестері драгер – 1,72 проміле, що в 9 разів перевищує допустиму норму.

На водія патрульні склали 3 адмінпротоколи за вчинення ДТП, з’їзд з місця ДТП та вживання алкоголю після скоєння ДТП

Джерело.