Відому тернопільську співачку побив “діамантовий президент”

Через десять днів в Тернополі має відбутися чергове засідання апеляційного суду на якому лідер фінансової піраміди Хелікс Дмитро Нагута оскаржуватиме міру запобіжногозаходу, обраного Тернопільським міськрайнним судом після його затримання у грудні.

 maxresdefault-3

Тим часом Нагута та сім’я Хелікс готується до новорічної вечірки, ходять до цекви, тікають від розлючених вкладників та ”відриваються” на своїх дружинах.

Як подейкують тернополяни, одному із директорів Хелікс,  з зазадрісною регулярністю на подвір’я у селі Байківці під Тернополем підкидають вибухові пристрої. Нещодавно, на його  подвір’ї виявили муляж саморобного вибухового пристрою. Кажуть, що такі непрозорі натяки роблять “партнери” “діамантового директора”, нагадуючи, що пора віддавати гроші, вкладені в праміду.

Також, ширяться чутки, що прикрий випадок стався в сім’ї Романа Фелика, в якого “здали нерви” і він жорстоко побив свою дружину – відому місцеву співачку Ірину Новомлинську. Остання, приховує цей інцидент від оточуючих та відмовиляється звертатися в поліцію, адже повторне правопрушення чоловіка може “з’їсти” всі 2,5 мільйона застави (згідно із законом, при вчиненні правопрушення під час перебування на волі під заставою повертає підозрюваного за грати, а держава зараховує на свої рахунки заставу).

А тим часом в просторах Інтернету набирає популярності відео, в якому Дмитро Нагута відверто розповідає про те, що документи підписані з представниками Хеліксу не більше ніж просто папір, який можна використати в туалеті.