Вкололи невідому речовину: у Києві спалахнув медичний скандал, жертвою стала дитина

В столиці України спалахнув медичний скандал після того, як медики вкололи дитині невідому речовину. Про це повідомила мати постраждалого хлопчика Лілія Шоботенко на своїй сторінці в соцмережі.

 

Young girl is lying in a hospital bed

 

«Всю ніч не могла збити температуру дитині, викликала швидку за номером 103. Приїхала бригада у складі трьох чоловік: лікар та дві медсестри. Лікар оглянула дитину, поставив діагноз «ангіна», призначив лікування і попросив медсестричку зробити укол анальгіну з димедролом і дротоверином», – зазначила вона.

Більше того, стверджує жінка, вранці її охопив не менший шок.

«Прокинувшись вранці, я була в шоці! Як бачите це опік, труси навіть вигоріли після того, чим була помазана шкіра. Зараз розбираюся, щоб покарати неука в білому халаті, який вколов не в ту зону укол і зробив дитині опік», – підкреслила вона.

При цьому на гарячій лінії, стверджує Шоботенко, її «красиво відшили».

«Додзвонилася на гарячу лінію ,мене гарно відморозили , сказали:”ми розберемося, а ви ,якщо хочете, пишіть заяву в суд.На бланку призначень не вказано навіть прізвище лікаря, все що я дізналася це номер бригади яка нас “рятувала” – 63», – уточнила вона.

Пізніше жінка написала, що згідно заключення медиків з опікового центру, шкіра дитини зазнала серйозного впливу хімічної речовини.

«Ну ,що ж, висновок з опікового центру : Хімічний опік 1-2-го ступеня. Лікарі в шоці від побаченого, на їх практиці вони стверджують такого не було, щоб після спирту або спиртового розчину для ін’єкцій був такий опік . Тепер як мінімум 2 тижні буде гоїтися рана», – сказала Шоботенко.

Джерело.