Гороскоп на 18 вересня 2018 року

Овен

Прислухайтеся до своєї інтуїції, і вона вас не підведе. Ви з нетерпінням чекаєте певної події. Вона вас вразить. Зіграють сприятливу роль непередбачені ускладнення на початку шляху.

 

 

Телець

Швидко забудуться всі конфлікти, а проблеми знайдуть своє рішення. Будьте наполегливими у відносинах. Ваше щастя може втекти.



Бажано робити тільки те, що потрібно в даний момент.

Близнюки

Романтичні дні чекають на вас. Проявіть креативність і здивуєте коханих. Не засмучуйтеся через дрібниці. Вас чекає сюрприз.

Рак

Ваші ідеї принесуть вам очікувані дивіденди, тільки не втрачайте рішучості. Ви дуже цікавий співрозмовник і маєте вплив на людей. Серія пригод і ускладнень допоможе швидше освоїти корисні навички, наприклад, мистецтво водіння.

Лев

Цілеспрямованість і емоційність приведуть вас до перспективних змін. День сприятливий для початку співпраці, можливі нові знайомства.

Діва

Саме час завершити старі справи і підсумувати зроблене. Ви отримаєте велику підтримку з боку далекого людини. Може знадобитися робота з платіжними та супровідними документами, банківськими рахунками і картами.

Терези

Постарайтеся думати самостійно, не звертайте увагу на сторонню критику. Зробіть все, щоб ніхто не дізнався про ваші проблеми.

Скорпіон

Не бійтеся перешкод, які можуть виникнути на вашому шляху. Ви впораєтеся. Ви не зможете приховувати свої емоції. Треба зняти стрес.

Стрілець

День сприятливий для початку співпраці, можливі знайомства. У вас щасливий день. Всі зміни підуть вам на користь. У ряді ситуацій не обійтися без спору, критики.

Козеріг

Можливі зміни в особистому житті. Будьте готові. Вас не обдурити. Прислухайтеся до інтуїції, яка не підведе.

Водолій

Проведіть цей день з рідними і друзями. Корисно вийти із зони комфорту і прийняти екстрене рішення.

Риби

Не робіть нічого, поки не визначитеся зі своїми цілями і пріоритетами. Не переносьте важливі справи. Зробіть їх якомога швидше. Менше говоріть, більше слухайте.

Джерело.