Колишній помічник Царьова в “Батьківщині” Рябчин отримав 250 тисяч державної компенсації

Народний депутат від партії “Батьківщина” Олексій Рябчин отримав державну компенсацію за парламентську роботу загальною сумою 250 тисяч гривень.

87_main_ukr

Відповідну інформацію підтверджує електронна декларація парламентаря.

Згідно із фінансовим звітом політика, Олексій Рябчин має право власності на три квартири: право спільної власності на одну квартиру у Макіївці Донецької області та право оренди на дві квартири у столиці.

124-611x708

Загалом за 2015 рік народний обранець отримав загалом 251 649 гривень державної компенсації за оренду житла, оплату проїзду та на витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень.

33

Окрім того, Всеукраїнська благодійна організація “Фонд Віктора Пінчука” виплатила парламентарю 43 880 гривень компенсації витрат МФ “Відродження” на проживання та транспорт для участі в Давоському економічному форумі.

126-611x120

Загальна сума заощаджень Олексія Рябчина у банках та у готівці складає 1 413 570 гривень.

Як відомо, раніше Олексій Рябчин працював помічником-консультантом у екс-народного депутата від “Партії регіонів” і прихильника проросійських терористів Олега Царьова.

Чинний депутат допомагав Олегу Царьову під час його активної пропагандистської діяльності на Сході.

1
Джерело – сайт “Посіпаки”

Роботу Рябчина у команді Олега Царьова підтвердили також у апараті Верховної Ради.

1
Джерело – ЗМІ
Окрім того, Олексій Рябчин активно співпрацює із олігархом Віктором Пінчуком. Зокрема, іще у 2012 році конкурсу він був учасником програми «Всесвітні студії», а уже у 2016 році стало відомо, що Віктор Пінчук оплачував перельоти низки депутатів, серед яких був і Рябчин, до США.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко пішла на низку геополітичних поступок Росії заради політичного лобі та симпатії Володимира Путіна.