У Черкасах авто на євробляхах з поліцейськими за кермом протаранила мікроавтобус

У Черкасах сталася ДТП за участю копів. Зранку в одному зі спальних районів іномарка з литовськими номерами та поліцейськими всередині протаранила мікроавтобус. Очевидці стверджують – полісмени мчали на шаленій швидкості, а тому не встигли зреагувати на автобус, що виїхав з другорядної вулиці.

 

 

Ущент розбиті машини та купа запчастин на дорозі – важко повірити, що в цій ДТП обійшлося без жертв. В усіх лише забої та подряпини. Одразу після зіткнення до лікарні доправили водія буса та чотирьох поліцейських, які були в легковику з литовськими номерами. Очевидці кажуть, поліцейські мчали – мов навіжені.

Порушуючи всі правила швидкості, всі правила дорожнього руху автівка летіла з величезною швидкістю за сто і вище.



Я зайняла праву полосу щоб не заважати цій машині і щоб не втрапити з нею в якусь халепу”, – говорить Вікторія Кучеренко, очевидець аварії.

На нерегульованому перехресті гінців зупинив бус, який різко виїхав з другорядної дороги.

Очевидці аварії були приголомшені, коли побачили, що із машини з литовськими номерами – вискочили поліцейські. Олена обурена, каже, це нерегульоване перехрестя завжди було аварійним, і правоохоронцям це добре відомо.

Патрульні, які приїхали на виклик, спочатку не підтвердили, що в “Ауді” були їхні колеги. А от попередню версію ДТП – висунули майже одразу.

“За попередньою інформацією, водій автомобіля форд не надав переваги в русі водію автомобіля Ауді, який їхав головною дорогою по вулиці Благовісній”, – говорить Зоя Вовк, прес-офіцер патрульної поліції Черкас.

Ближче до обіду в обласному управлінні Нацполіції таки підтвердили участь правоохоронців у аварії. Хоча розповідати, куди їхали колеги і чому авто мало литовську реєстрацію – вважають ще рано.

Джерело.