Відома тернопільська блогерка поділилась секретами краси в популярному “глянці”

Під прицілом Cosmo опинилася яскрава і позитивна, fashion girl і справжня красуня, — Аліна Френдій!

Аліна, яка твоя перша beauty-дія зранку?

Моя перша дія зранку — очистити обличчя гелем-пінкою! Далі протерти тоніком і нанести денний крем-основу під мейк. Дуже багато дівчат нехтують цим, але насправді це основа з основ і секрет чистої шкіри. Лице потрібно очищувати не тільки від косметики!

З чого складається твій повсякденний мейк?

Моя косметичка є дійсно маленькою: макіяж складається з тональної основи, помади для брів, контурингу та рум‘янів. І олівець для губ завжди в сумці!

Як доглядаєш за волоссям? Надаєш перевагу салонним чи домашнім процедурам?

Назвати це доглядом важко. Шампуні змінюю дуже часто. На цьому мій догляд закінчується.



Ні салонних процедур, ні домашніх масок з білками не роблю.

Нещодавно ти зважилась на зміни — втілила в життя балаяж, про який довго мріяла. Це означає, що експерименти з зовнішністю даються тобі важко?

Так (усміхається)! Якщо експериментувати з одягом і образами я завжди готова, то зміни у власній зовнішності даються мені важко. Та балаяж — це те, про що не жалкую!

Як відновлюєш сили і знаходиш гармонію — масаж, йога?

Ні масаж, ні йога не приносять мені стільки гармонії, як добре виспатись — це мінімум, а максимум — втекти на відпочинок на 3-4 дні.

Як часто навідуєшся до SPA?

Spa — це не моє. Хіба що тайський масаж на березі океану!

Як підтримуєш форму — спорт, харчування?

Я з тих відьом, які їдять все і не товстіють. Та зал ніхто не відміняв. Персональний тренер і регулярні тренування з ним.

В чому жіноча краса?

В любові і впевненості до себе. Підкреслити свої переваги, і вдало приховувати недоліки. І ще більше посміхатись!

Кого вважаєш еталоном краси?

Не маю конкретних ідолів, які одразу приходять в голову. Та й взагалі не знаю, як можна виділити когось одного! В Україні стільки красивих жінок, в світі стільки красивих жінок, що когось найкращого обрати неможливо!

Ти викладаєш сотні фото і відео, позуєш як професійна модель. Що порадиш дівчатам, які прагнуть бути такими ж впевненими в собі і розкутими?

Знайти правильний ракурс! В багатьох дівчат є «своя робоча сторона», в якій вони показують себе якнайкраще, і тоді позувати виходить дуже вдало і легко! Практикуйте перед дзеркалом, знімайте сторіз частіше, і тоді навики прийдуть самі собою!

Чи є якісь секрети вдалого фото?

Правильне денне світло, ракурс і кілька секретів обробки, про які я часто пишу у профіл@alina_frendiy

Кожного дня тобі пишуть сотні компліментів! У чому секрет твоєї краси та привабливості?

Я залишаюсь собою! Для мене надважливо не зраджувати поглядам, принципам, ставленням до своєї аудиторії! А ще я багато усміхаюсь… Кому не подобаються усміхнені дівчата?

Джерело.