Проїхати неможливо: розлючені люди перекрили Одеську трасу.

В Одеській області не згодні з рішенням селищної ради. В Одеській області люди перекрили трасу Одеса – Білгород-Дністровський. На такі заходи жителі Затоки пішли через роздачі земельних дільниць у прибережній зоні.

 

 

Роздають землі. Про це пише видання “Думська”. Відомо, що скандальне рішення прийняла селищна рада, з чим не погодилися мешканці Одеської області.

Повідомляється, що стоятимуть на своєму до тих пір, поки рішення не буде скасовано. Дії селищної ради вважають незаконним та таким, що порушує їх права.



З місця події також відомо, що люди пропускають машини “швидкої допомоги”, поліції, ДСНС. Також рух не перекривають автомобілістам з маленькими дітьми.

Протестувальники повідомляють, що вони чекають селищного голову на переговори.

“Поки чекаємо секретаря селищної ради, але в цілому плануємо перекривати, поки вони не скасує це рішення”, – йдеться у виданні протестувальників.

Люди налаштовані рішуче і не збираються відступати, поки рішення не буде скасовано, а роздачу сотні ділянок призупинять. Також відомо, що ці дії нічого не дадуть, протестувальники перейдуть на новий рівень протестів.

“Якщо незаконне рішення сесії не буде скасовано, місцеві жителі збираються тривало пікетувати генпрокуратуру і адміністрацію Президента, вимагаючи покарати винних”, – прокоментували організатори акції.

Джерело.