Святкові ялинки з’явились у різних мікрорайонах Тернополя

У різних мікрорайонах міста прикрасили новорічні ялинки. Побачити зелених красунь можна у сквері Миру, на бульварі Д.Галицького, на вулиці Київській, 1, Лесі Українки, 8 та на бульварі Вишневецького.

1481972712-misto-20161216_141605-jpg

Як зазначає в.о. начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський, у Тернополі продовжують дбати про екологію і на відмінну від інших міст намагаються не різати ялинки, а прикрашати живі.

Також кілька років поспіль головна ялинка міста є штучною.

– До питання встановлення ялинок у різних мікрорайонах міста в міській раді підходять із залученням так званого екологічного вектору. Наприклад цього року ми не ставили ялинку біля “Березіля” на вулиці Миру, а перенесли її у сквер Миру, де ростуть живі ялини і прикрасили одну з них. Така ж ситуація і на вулиці Лесі Українки. В інших мікрорайонах поки що ялинки привозимо. Але зараз це питання ми максимально вирішуємо і хочемо у майбутньому уникнути цієї проблеми, щоб не різати ялинки, а вбирати ті, які ростуть у різних мікрорайонах міста, – розповів Олег Соколовський.