На Тернопільщині евакуювали 70 студентів: на місце події прибуло 40 рятувальників

Повідомляє прес-служба ДСНС у Тернопільській області. Вчора, 18 жовтня, у Чортківсьому медичному коледжі пройшли навчання рятувальників. У яких взяли участь співробітники місцевого гарнізону управління ДСНС, у складі 41 чоловіка. Також було залучено чотири одиниці особового складу.

 

 

Згідно із задумом, на четвертому поверсі гуртожитку виникла пожежа. Про подію було повідомлено екстрені служби міста. Через систему оповіщення було проведено евакуацію студентів та викладачів у кількості 70 осіб.

На місці події рятувальники створили штаб із ліквідації загоряння та приступили до виконання своїх обов’язків. У першу чергу були проведені пошуково-рятувальні роботи, згодом «вогнеборці» приступили до ліквідації пожежі.

«Такі навчання допомагають відпрацьовувати стратегію та тактику реагування на надзвичайні події та дозволяють підтримувати сили та засоби Служби порятунку в підвищеній готовності до реагування на випадок надзвичайних ситуацій різного характер», – розповів керівник управління ДСНС в області Віталій Осадчий.

Джерело.