Переплутав педалі: водій BMW, в якого врізалось авто поліції, був п’яним

У поліції прокоментували ДТП зі службовим Mitsubishi Outlander, яке сталося вчора, 24 жовтня в селі Костичани Новоселицького району.

Як повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, близько 14 години наряд сектору реагування патрульної поліції Новоселицького відділу помітив у селі Костичани позашляховик BMW X5, що рухався з грубими порушеннями Правил дорожнього руху, пише molbuk.ua.

З незрозумілих причин автомобіль неодноразово змінював напрямок руху, виїжджав на зустрічну смугу та створював аварійно-небезпечні ситуації. Водій автівки проігнорував сигнали поліцейських про зупинку та збільшив швидкість, намагаючись втекти від правоохоронців. Коли службове авто наблизилося до втікача, водій раптово загальмував, спровокувавши зіткнення транспортних засобів.

Внаслідок ДТП обидва автомобілі частково пошкоджені, травмованих осіб немає.

Позашляховиком BMW керував 41-річний місцевий житель. В салоні іномарки також знаходився пасажир – власник автівки. Працівники поліції склали на порушників чотири адмінпротоколи: за керування транспортом у стані сп’яніння (на водія і власника, котрий передав кермо нетверезому товаришу), невиконання вимог про зупинку та порушення ПДР, яке спричинило ДТП.