На Закарпатті смертельна ДТП (ФОТО)

Вчора, 25 жовтня, близько 19.30 год у селі Сторожниця Ужгородського району нетверезий водій насмерть збив пішохіда. Порушника вдалося заарештувати.

В ході слідства правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля марки “Fiat Bravo”, рухаючись з міста Ужгород у напрямку села Тарновці, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода. Після чого допустив зіткнення з автомобілем “Skoda Superb”, який був припаркований на узбіччі дороги. Потерпілий чоловік, віком близько 30 років, внаслідок отриманих травм, помер у травмпункті Ужгородської клінічної лікарні.

Водій, 26-річний мешканець села Сторожниця, який скоїв ДТП перебував в стані алкогольного сп’яніння, у нього виявили 1,89 проміле алкоголю.

Поліція розпочала за фактом смертельного ДТП розслідування. Фігуранта справи затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області